Harta site-ului
Ajutor
Un copil instruit va deveni un cetățean protejat
Un copil instruit va deveni un cetățean protejat

Suntem în plin sezon estival, iar taberele pentru copii din raionul Dubăsari sunt împăienjenite de zâmbetele zglobii ale copiilor. După doi ani de pandemie în care restricţiile le-au obligat să funcţioneze la doar jumătate din capacitate, în acest sezon nimic nu stă în calea distracţiei celor mici. Fie că e vorba de dans, teatru sau activităţi sportive, toate fac deliciul copiilor, hotărâţi să se bucure de fiecare zi, să se joace, să înveţe ceva nou şi să-şi facă prieteni.
Pentru a le diversifica tempoul cotidian și programul de activitate, angajații Serviciului prevenție al SSE Dubăsari au organizat și desfășurat instruiri la taberele de odihnă pentru copii „Nistru” și „Prietenia”. Copiii au asistat atât la partea teoretică cât și practică la subiectul „Măsurile de prevenire a situațiilor de urgență și excepționale, precum și acțiunile în caz de producere a acestora”. Pe parcursul campaniei informative, 938 copii și 93 educatori au fost instruiți asupra tematicii propuse.
Totodată în cadrul instruirilor, copiii au fost familiarizați cu tehnica și echipamentul specializat al salvatorilor și pompierilor din dotare.
 
STIMAȚI CETĂȚENI, NU UITAȚI!
PRINTRUN COMPORTAMENT PREVENTIV, VĂ SALVAȚI VIAȚA!
ÎN CAZ DE URGENȚĂ APELAȚI 112

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Un copil instruit va deveni un cetățean protejat - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta